Selder en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij ze in blokjes van 2 op 2 cm. Snij de selderstengel in plakjes. Pel de ui en teentjes look. Snipper beide fijn.
-
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote pot en stoof hierin de uisnippers, selder en look zachtjes aan.
-
Overgiet met bouillon en kokosmelk. Voeg de wortelstukjes, tomatenblokjes, pilipili en ras el hanout eraan toe.
-
Breng aan de kook en laat 15 minuten doorkoken.
-
Schep een pollepel vocht uit de pot en roer de pindakaas erin los. Giet bij de soep en laat nog 5 minuten doorkoken.
-
Rooster de pindanoten in een droge koekenpan. Hak wat fijn. Pluk de korianderblaadjes.
-
Serveer de soep en werk af met pindanoten en verse koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven