Eieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Erwtenhummus
Giet de kikkererwten af en spoel kort onder koud water. Breng gezouten water aan de kook en blancheer de erwten 3 min. Giet af en spoel koud.
-
Mix de erwten met de kikkererwten, 100 ml olijfolie, komijn en muntblaadjes. Breng op smaak met cayennepeper, zout en citroensap.
-
Geroosterde tapastomaten
Warm de oven voor op 180°C. Besprenkel de tomaten met wat olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Zet 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Wortelpannenkoeken
Mix de zelfrijzende bloem met de melk, de eieren en een snuifje zout tot een glad beslag. Roer de geraspte wortelen erdoor.
-
Smelt wat boter in een antikleefpan. Roer het beslag goed door en schep in de pan. Bak 4 pannenkoeken aan beide zijden droog en lichtbruin.
-
Afwerking
Meng de jonge slascheuten met de rucola. Besprenkel met 3 el olijfolie en 2 el witte wijnazijn. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smeer op elke pannenkoek wat erwtenhummus. Werk af met 0,5 burrata en sla. Leg de tomaatjes in tros erbij en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven