Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn. Schil de wortelen en snij ze in stukken. Verwarm een scheut olie in een kookpot en roerbak de ui hierin. Roer het kerriepoeder erdoor en voeg de wortelstukjes toe. Overgiet met de kippenbouillon en het sinaasappelsap. Kruid met zout en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 30 minuten sudderen tot de wortels gaar zijn.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de sneetjes eendenborst erop. Plaats in een oven op 150°C om ze krokant te laten drogen gedurende 50 minuten. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Schil de mango’s en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees van 1 mango in kleine blokjes en hou opzij. Pureer de rest van de mango.
-
Mix de soep als de wortels gaar zijn. Voeg de mangopuree toe. Breng verder op smaak met kerriepoeder en zout. Laat nog even doorwarmen.
-
Verkruimel 6 sneetjes krokante eendenborst.
-
Verdeel de soep over kommen. Werk af met blokjes mango. Strooi er wat kruimels eendenborst over. Garneer met dragon. Serveer met de gedroogde eendenborstchips.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven