Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel het loof van de wortelen en blancheer kort.
-
Giet af en laat uitlekken. Dep droog en pluk de blaadjes.
-
Snipper de blaadjes fijn.
-
Pel de teentjes look en duw door de lookpers.
-
Spoel de citroen grondig en dep droog. Rasp de schil van de citroenen.
-
Meng de geperste look met het wortelloof en de citroenrasp tot een gremolata.
-
Doe in een potje en zet koel tot gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven