Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Korianderkruim: mix het brood met de verse koriander tot kruim.
-
Kruid met peper en zout en schep de olijfolie en limoenzeste erdoor.
-
Spreid uit op een bakplaat en bak krokant in 5 min.
-
Schil de wortelen en snij ze in plakjes.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Pel de teentjes look en rasp ze.
-
Verhit een scheutje arachideolie in een kookpot. Roerbak de look, gember en limoenzeste kort.
-
Schep de worteltjes erdoor en laat enkele min bakken zonder te kleuren.
-
Overgiet met groentebouillon en breng aan de kook.
-
Laat op een zacht vuur gaar koken in 15 min.
-
Pureer de soep.
-
Breng op smaak met espelettepeper en werk af met korianderkruim.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven