Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij ze in gelijke rondjes van ongeveer 1,5 cm. Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Giet de olijfolie in een pan en fruit de fijngesnipperde sjalot gedurende 5 minuten. Voeg de wortelrondjes toe en stoof 10 minuten onder voortdurend roeren. Kruid met peper, zout en komijn.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de stilton in stukjes en rasp de Parmezaanse kaas. Breek de eieren en klop op.
-
Vet een ovenvaste schaal in met een beetje boter. Meng de blauwe kaas met de opgeklopte eieren, Parmezaanse kaas en melk. Kruid met peper en zout.
-
Doe de wortels in de ovenvaste schaal en schik ze mooi in een cirkel. Giet het kaasmengsel erover.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20 minuten.
-
Haal uit de oven, laat even afkoelen en strooi er gesnipperde platte peterselie over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven