noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de cashewnoten in een droge pan. Hak grof.
-
Pluk de blaadjes van de koriander en hou apart, hak de steeltjes grof. Schil de wortelen en snij ze in stukjes van 3 cm. Verwijder de zaadjes en vliesjes van de chilipeper en snij fijn.
-
Pel de ui en look en snipper fijn. Schil de gember en snipper fijn.
-
Stoof de uisnippers glazig in een pot met olijfolie. Voeg look, gember, chilipeper, garam masala en komijn toe en laat even meebakken onder voortdurend roeren.
-
Voeg de wortelen, tomatenstukjes en kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat op een zacht vuur 20 min garen.
-
Schep de kikkererwten en koriandersteeltjes erdoor en voeg de spinazie beetje bij beetje toe en laat slinken. Kruid met peper en zout.
-
Snij het vlees in plakjes. Verwarm de wok voor. Voeg wokolie toe en roerbak de plakjes vlees op een hoog vuur in enkele min gaar.
-
Schep het vlees door de curry.
-
Werk af met korianderblaadjes en grof gehakte cashewnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven