Wortelcake


Kristof, Bert & Gert
spar winksele
Allergenen
Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng de bloem met de suiker, de vanillesuiker, het bakpoeder, het bicarbonaat, het zout, de kaneel, de zonnebloemolie en de volledige eieren.
-
Meng alles goed.
-
Voeg de wortelen toe en meng kort.
-
Leg een bakpapier in de bakvorm. Giet het deeg erin en verdeel over de hele vorm.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 50 à 60 min. De cake blijft nog een beetje vochtig.
-
Haal uit de oven en laat even afkoelen op een grill.
-
Snij in plakjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven