Eieren en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze gaar in licht gezouten water. Giet ze af en laat uitdampen.
-
Pureer de aardappelen met een stamper en laat afkoelen.
-
Schep de geraspte wortel door de puree en voeg het losgeklopt ei met 1 eetlepel sesamzaad toe. Kruid met nootmuskaat en kaneel. Kneed er paneermeel door tot je een homogeen deeg bekomt.
-
Vorm balletjes van het deeg en rol ze door de sesamzaadjes. Bak ze goudbruin in de frituur op 180°C.
-
Snij de vanillestokken in de lengte doormidden. Snij ze in stukjes en prik een steeltje in elk wortelballetje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven