Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij in rondjes.
-
Pel de uien en snij fijn.
-
Snij de butternut eerst in 2, daarna in stukken en schil. Verwijder ook de pitten. Snij daarna in kleine stukken.
-
Smelt een klontje boter in een kookpot. Stoof de uien aan.
-
Voeg de andere groenten toe en giet 1,5 l warm water erbij. Voeg de groentebouillonblokjes toe.
-
Laat de soep gedurende ± 20 min zachtjes koken.
-
Mix de soep fijn.
-
Afwerking: snij hartjes uit sneetjes brood en beleg rijkelijk met gemalen gruyère. Zet onder de grill van de oven en laat kleuren.
-
Giet de soep in de borden en werk af met het gegratineerde toastje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven