Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 1/2 appel, zonder klokhuis en met schil, in stukken van 1 x 1 cm.
-
Meng het gehakt met 1 eidooier, het paneermeel, de kippenkruiden en de appelstukjes.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rol het bladerdeeg met een deegrol wat dunner.
-
Snij er 4 rechthoeken uit van ± 15 x 12 cm.
-
Smeer de randen van elke rechthoek in met wat water. verdeel het gehakt er in de lengte over en vouw toe. Druk aan met een vork.
-
Klop het eigeel los met een scheutje water en strijk het bladerdeeg ermee in.
-
Zet 25 à 30 min in de voorverwarmde oven op bakpapier.
-
Pel de sjalot. Snipper de sjalot en kervel fijn.
-
Meng de mayonaise met de yoghurt, kervel en sjalot. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Besprenkel de veldsla met wat olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Snij de overige appel in dunne schijfjes.
-
Serveer het worstenbroodje met de salade, appelschijfjes en dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven