Worstenbrood met jalapeños, maïs, zoete puntpaprika en cheddar
Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de koriander fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika en snij het vruchtvlees in fijne blokjes.
-
Meng het gehakt met 1 volledig ei, de koriander, de puntpaprika, de maïs, de cheddar en de gemalen komijn.
-
Snij het bladerdeeg in 8 pizzapunten.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Beleg de breedste kant van elk stuk bladerdeeg met 2 el van de gehaktmengeling.
-
Beleg met 1 kl tacosaus. Rol op en leg op een ovenplaat met bakpapier.
-
Snij de bovenkant licht in met een scherp mes en bestrijk met een losgeklopt eigeel met een klein scheutje water.
-
Bak 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer met de overige tacosaus en jalapeños.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven