Selder en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng het kalfsgehakt onder de filet americain.
-
Pel de ui en snij in grove stukken.
-
Schil de wortel en snij in niet te dikke schijfjes.
-
Snij de selder in grove stukken.
-
Mix de ui, wortel en selder met 2 el ketchup en tomatenpuree tot een pasta.
-
Kneed deze pasta onder het gehakt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de vellen bladerdeeg in 4 korte stroken. Rol elke strook dubbel zo groot uit en snij ze opnieuw in 2.
-
Beleg elke strook bladerdeeg aan de onderzijde met 1 kl gehakt.
-
Rol het bladerdeeg rond het gehakt.
-
Plaats de worstenbroodjes naast elkaar en rechtopstaand in een ingevette springvorm bekleed met bakpapier.
-
Klop het eigeel los met een klein scheutje water.
-
Smeer het worstenbreekbrood ermee in.
-
Bak het worstenbreekbrood 1 u in de voorverwarmde oven en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven