Vis , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schik de zalm in een ovenschotel en bestrijk met zoete chilisaus. Bak in 15 à 20 min net gaar. Snij de zalm in stukjes.
-
Pluk de blaadjes van de koriander en snij de steeltjes fijn.
-
Pel de sjalotten en snij in fijne reepjes.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes en schil de steel. Snij de geschilde steel in blokjes.
-
Verhit een scheut olie in een wokpan en roerbak de broccoli beetgaar. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Rasp de zeste van de limoen en pers het sap eruit.
-
Verwarm de woknoedels in de microgolfoven met 2 el water.
-
Roerbak de sjalotsnippers, de koriandersteeltjes en de gember in een scheutje olie. Voeg de broccoli, de sojasaus en de rest van de chilisaus toe.
-
Schep de warme noedels en de limoenzeste erdoor. Breng verder op smaak met limoensap. Verdeel over kommen.
-
Schik de stukjes zalm erop en werk af met korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven