Gluten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water met zout aan de kook.
-
Kook de udonnoedels 3 min, giet af en spoel met koud water.
-
Snij het rundvlees in fijne reepjes. Verhit wokolie in een pan en bak de reepjes bruin.
-
Zet het vuur lager en voeg de woksaus toe aan de pan. Laat zachtjes inkoken en blijf roeren. Laat de saus rond het vlees plakken. Bestrooi met kokosrasp.
-
Verhit wokolie in een wokpan en wok de wokgroenten kort en krachtig in deze pan.
-
Voeg de udonnoedels toe en wok ze kort mee. Overgiet met limoensap.
-
Serveer de noedels en groenten samen met het sticky rundvlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven