Schaaldieren , Vis , Gluten en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Schil de wortelen en snij met een mandoline of dunschiller in hele fijne plakjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij in fijne reepjes. Schil de gember en rasp fijn. Pel de look en pers fijn. Snipper het wit van de lente-uitjes fijn. Snij het groen in fijne ringen. Snipper de koriander fijn.
-
Schil de asperges en verwijder het houterige uiteinde. Snij in schuine stukken van ± 3 cm.
-
Verhit wat arachideolie in een wok. Bak de scampi’s kort en krachtig aan beide zijden. Kruid met zwarte peper en zout. Schep uit de wok en bewaar apart.
-
Bak de ui en wit van lente-ui glazig in dezelfde wok met wat extra arachideolie. Voeg de look, gember, paprika en asperges toe en roerbak 3 min. Roer het currypoeder erdoor.
-
Blus met de kokosmelk en breng aan de kook. Laat sudderen tot de asperges beetgaar zijn.
-
Roer de spinazie en wortelen door de saus en voeg de scampi’s weer toe. Breng op smaak met vissaus en cayennepeper. Werk af met koriander en groen van lente-ui.
-
Gaar de glasnoedels zoals aangegeven op de verpakking.
-
Leg de noedels onderaan de kommen, verdeel de gewokte ingrediënten erover en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven