Wok met paksoi en scampi’s

Schaaldieren , Gluten , Weekdieren , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snij in fijne halve maantjes.
-
Pel de look en plet samen met de chilipeper in de vijzel tot een pasta.
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Snij de paksoi in lange repen, de asperges en lente-ui in schuine stukken van 3 cm, en de broccoli in kleine roosjes.
-
Verhit de olie in een wok en fruit de chili-lookpasta. Bak de scampi’s aan beide kanten en haal uit de wok.
-
Zet het vuur hoger en voeg de broccoli, sjalot, peultjes, paksoi, asperges en lente-ui in die volgorde en in porties toe. Roerbak en voeg dan sojasaus, oestersaus en suiker toe. Doe de scampi’s erbij als alles knapperig gaar is.
-
Laat doorwarmen en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven