Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de wittekool en prei en snij in kleine stukken. Pel de ui en het teentje look en snipper fijn.
-
Giet de olijfolie in een hoge pot en verwarm. Voeg de groenten toe en stoof ze aan. Giet de bouillon erbij en voeg de kruiden toe.
-
Breng de soep aan de kook en laat gedurende 20 minuten zachtjes garen.
-
Mix de soep. Smaak af met peper en zout.
-
Giet de soep door een zeef.
-
Bak ondertussen de spekreepjes krokant in een pan met antikleeflaag.
-
Giet de soep in tasjes en werk af met de spekreepjes en wat fijngesneden rauwe wittekool.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven