Selder , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de sneetjes spek krokant drogen in de oven op 130°C.
-
Was en schil de selderstengels. Snij ze in stukjes. Snij de voet van de selder doormidden. Was de selder grondig en snij ook in stukjes.
-
Pel de uien en hak ze grof. Pel de teentjes look en snij ze doormidden.
-
Smelt een klont boter in een ruime pan en stoof hierin de uisnippers aan. Voeg de look eraan toe en laat zacht stoven zonder te kleuren. Roer de selderstukjes erdoor en laat meestoven.
-
Blus met vermouth en laat uitdampen. Overgiet met de warme bouillon. Voeg het kruidentuiltje toe en laat koken tot de selder gaar is.
-
Vis het kruidentuiltje eruit en bewerk de soep met een staafmixer. Breng op smaak met selderijzout en witte peper.
-
Serveer met een krokante snee ontbijtspek.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven