Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in stukjes. Pureer glad met de staafmixer.
-
Weeg 150 g mangopuree af en verwarm in een steelpannetje.
-
Roer het aardappelzetmeel los in 1 el water en roer glad door de kokende mangopuree.
-
Doe de iets afgekoelde gebonden puree of gel in een spuitzak en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Snij de worst in 15 plakjes.
-
Steek rondjes uit het suikerbrood met dezelfde doorsnede als de plakjes worst en toast ze goudbruin onder een hete grill.
-
Bestrijk de rondjes met mangogel en dek af met een plakje worst.
-
Werk af met een toefje mangogel en garneer met kleine blaadjes basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven