Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de witte kool in grote stukken en rasp vervolgens in fijne slierten.
-
Breng een pot gezouten water aan de kook en kook de kool hierin beetgaar. Giet af en hou warm.
-
Saus: snij de dragonblaadjes fijn. Hak de anjsovisjes fijn. Smelt de boter in een pot en roer de bloem erdoor tot een malse roux, laat niet kleuren. Schenk de melk erbij en strooi de dragon erover. Laat de ansjovis erin smelten. Blijf roeren met een garde tot je een dikke witte saus krijgt. Breng op smaak met peper, nootmuskaat en citroensap. Schep de koolslierten erdoor.
-
Was de aardappeltjes en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitdampen. Plet ze grof met een vork.
-
Kruid de zalmfilets met versgemalen peper en zout. Bak goudbruin en gaar in een klontje boter met een eetlepel olie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven