Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breek de fondantchocolade en witte chocolade in kleine stukjes in 2 kommen.
-
Laat de chocolade au bain-marie smelten en laat ze wat afkoelen.
-
Klop de eiwitten stijf met de suiker.
-
Klop de room op tot hij dik vloeibaar is.
-
Verdeel de eiwitten en room in 2 delen.
-
Meng de gesmolten fondantchocolade onder de ene helft van de opgeklopte room en de witte chocolade onder de andere helft van de room.
-
Spatel de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig onder de beide chocolademengsels.
-
Doe de chocolademousses in spuitzakken en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Spuit de chocomousse op de lepels en versier met de regenboogkorrels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven