Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatine in koud water.
-
Zet de suiker en het water samen op en laat 1 min goed doorkoken.
-
Voeg naast het vuur de geweekte gelatine toe aan de suikersiroop.
-
Klop de eidooiers luchtig in de keukenrobot en voeg al kloppend de hete suikersiroop toe.
-
Laat het geheel koud kloppen en bekom zo een luchtig, witgeel schuim (= pâte à bombe).
-
Smelt de witte chocolade au bain-marie of zeer kort in de microgolf.
-
Roer het eidooierschuim en de gesmolten witte chocolade door elkaar.
-
Klop de room op tot yoghurtdikte en spatel voorzichtig onder de rest.
-
Voeg als laatste de rice krispies toe aan het beslag.
-
Giet in vormpjes of glaasjes en zet in de diepvries. Laat volledig bevriezen.
-
Haal uit de diepvries en serveer ijskoud. Werk af met wat gesmolten chocolade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven