Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatine in koud water. Splits de eieren.
-
Breng de room aan de kook.
-
Hak de chocolade fijn. Haal de room van het vuur en roer de witte chocolade erdoor tot deze volledig gesmolten is.
-
Roer de uitgeknepen gelatine en 2 eidooiers erdoor.
-
Klop de 2 eiwitten met een snuifje zout stijf.
-
Spatel de eiwitten onder het chocolademengsel.
-
Doe de chocolademousse in een spuitzak met gekarteld spuitmondje.
-
Karamelpopcorn: verhit wat arachideolie in een pot met deksel.
-
Voeg de maïs toe en laat op een matig vuur onder deksel poppen tot popcorn.
-
Verhit de suiker met het water op een matig vuur, tot er karamel ontstaat. Niet roeren!
-
Haal van het vuur. Roer er boter en fleur de sel door.
-
Doe er de popcorn bij en roer goed om. Laat de popcorn afkoelen op bakpapier.
-
Snij het hoedje van de grote paaseieren en spuit de eieren vol met de witte chocolademousse.
-
Werk af met de karamelpopcorn.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven