zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water.
-
Hak de chocolade in stukjes.
-
Verwarm 150 ml room in een kleine pot. Haal van het vuur en roer de chocoladestukjes erdoor tot ze gesmolten zijn.
-
Knijp de gelatineblaadjes uit en laat oplossen in de warme room. Roer 50 ml limoncello door de room.
-
Zet de pot in een koudwaterbad zodat het mengsel sneller afkoelt.
-
Klop de eiwitten stijf met de bloemsuiker.
-
Klop de room stevig.
-
Schep de helft van de opgeklopte room en al het eiwit door het afgekoelde chocolademengsel.
-
Zet in de koelkast en laat opstijven.
-
Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en snij ze in partjes.
-
Steek 2 rondjes uit elke plak cake en schik op de borden. Besprenkel de cake met de rest van de limoncello.
-
Schep met een warme lepel bolletjes van de chocolademousse en schik ze op de cake. Schep de opgeklopte room erbovenop en verdeel de aardbeien ernaast.
-
Verkruimel de koekjes erover en werk af met citroenzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven