Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de asperges en snij het harde gedeelte onderaan af.
-
Zet de asperges op in koud water en laat ze koken. Zet het vuur af eenmaal het water kookt en laat de asperges verder garen.
-
Pel het teentje look. Mix 50 gr ansjovisjes met olie en het teentje look in de keukenrobot. Voeg de olijfolie straalsgewijs toe tot je een saus bekomt.
-
Zet water op en laat het koken. Voeg de eieren voorzichtig toe aan het kokende water en laat gedurende 5 minuten koken.
-
Haal de eieren uit het water en laat kort afkoelen in koud water.
-
Schik de asperges op het bord en versier met enkele ansjovisjes. Pel de eitjes en zet op de asperges.
-
Werk af met de ansjovissaus en enkele peterseliepluksels. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven