Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoof de uisnippers aan in boter, voeg het witloof toe en laat even meestoven.
-
Giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat in 15 minuten gaar koken.
-
Bak intussen de ham krokant in een pan met antiaanbaklaag.
-
Mix de soep. Roer de room erdoor en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Roer de kaas door de hete soep en bestrooi vlak voor het opdienen met krokante hamsnippers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven