Allergenen
Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook het ei hard, pel het en plet het met een vork. Meng de grijze garnalen erdoor en breng op smaak met mayonaise, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schep de gehakte peterselie erdoor.
-
Was de stronkjes witloof. Snij de blaadjes los en schik ze op een serveerschaal. Leg in elk blaadje een koffielepel garnaalsla.
-
Werk af met een plukje peterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven