Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het groen van de prei en was het. Snij het groen fijn.
-
Verhit de olie zachtjes op het vuur (opgelet: niet te heet).
-
Voeg het versneden preigroen toe aan de olie en mix glad met behulp van een staafmixer.
-
Giet alles door een fijne zeef en bewaar de bekomen jus in de frigo.
-
Pel de ui, was de preistengel en schil de knolselder.
-
Snij alle groenten fijn. Snij ook het witlof fijn.
-
Stoof alle groenten aan in boter zonder ze te kleuren.
-
Bevochtig de groenten met de bouillon en room.
-
Laat 30 min zachtjes koken.
-
Mix de soep glad en kruid met peper en zout.
-
Snij de zalm in kleine, hapklare stukjes en pocheer de zalm in de hete soep.
-
Serveer de soep met de zalm en werk af met tuinkers en met de olie van prei.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven