noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Fruit de ui aan in een el boter.
-
Reinig het witlof en snij in fijne reepjes. Voeg ¾ van het witlof toe aan de ui en laat kort meebakken.
-
Blus met de bouillon.
-
Schil de aardappel en snij in gelijke blokjes.
-
Breng de bouillon aan de kook en doe de aardappelblokjes erbij. Laat 15 min sudderen.
-
Bak de rest van het witlof in de rest van de boter. Kruid met peper en zout. Verdeel de honing erover en laat lichtjes karamelliseren.
-
Rooster de amandelschilfers in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
-
Pureer de soep met een staafmixer en breng opnieuw aan de kook. Schenk de room erbij en roer glad. Kruid met peper en zout.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Giet de soep in de kommetjes. Verdeel het gebakken witlof erover. Werk af met de amandelschilfers en bieslook.
-
Serveer goed heet.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven