sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Trek de blaadjes van het witlof uit elkaar.
-
Roer het grof zout door 750 ml water met een klopper tot het zout bijna volledig is opgelost. Overgiet het witlof ermee en laat 40 min trekken.
-
Kimchipasta
Pel de look en pers fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Meng de look met de gember, vissaus, pilipili, abrikozenconfituur en witte wijnazijn.
-
Snij de lente-uien in schuine stukken van 2 cm.
-
Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Giet het witlof af, spoel met koud water en laat goed uitlekken.
-
Roer de kimchipasta (met handschoenen) erdoor. Voeg de lente-ui en het sesamzaad toe.
-
Laat het geheel minstens 1 u marineren voor het serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven