Allergenen

sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Trek de blaadjes van het witlof uit elkaar.

  2. Roer het grof zout door 750 ml water met een klopper tot het zout bijna volledig is opgelost. Overgiet het witlof ermee en laat 40 min trekken.

  3. Kimchipasta

    Pel de look en pers fijn. Schil de gember en rasp fijn.

  4. Meng de look met de gember, vissaus, pilipili, abrikozenconfituur en witte wijnazijn.

  5. Snij de lente-uien in schuine stukken van 2 cm.

  6. Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.

  7. Giet het witlof af, spoel met koud water en laat goed uitlekken.

  8. Roer de kimchipasta (met handschoenen) erdoor. Voeg de lente-ui en het sesamzaad toe.

  9. Laat het geheel minstens 1 u marineren voor het serveren.