Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Beboter een ovenschaal.
-
Pel de look en halveer. Wrijf de schaal in met de look en gooi de look weg.
-
Kook het witlof in een bodempje water gaar.
-
Giet af en dep het witlof droog, snij in de lengte middendoor.
-
Bak de spekjes krokant.
-
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in fijne plakken.
-
Schik een laag witlof in de ovenschaal, kruid met peper en zout.
-
Dek af met plakjes peer en leg de rest van het witlof erop, kruid met peper en zout. Bestrooi met spekreepjes en schenk de room erover. Verdeel de gemalen kaas en het broodkruim erover.
-
Bak in 35 à 40 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven