zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het bittere gedeelte uit de witlofstronken en snij ze vervolgens fijn. Spoel het witlof en laat goed uitlekken.
-
Verwarm de olijfolie in een ruime kookpot. Voeg het fijngesneden witlof toe. Roer goed en laat 5 à 10 minuten stoven tot al het vocht verdwenen is.
-
Blus met de frambozenazijn, citroensap en rode wijn. Laat 5 minuten pruttelen zonder deksel op de kookpot.
-
Neem de kookpot van het vuur en voeg de suiker toe. Meng goed en zet terug op het vuur. Laat 4 minuten doorkoken.
-
Spoel ondertussen de confituurpotjes om met warm water en laat uitlekken.
-
Vul de confituurpotjes met de warme confituur. Sluit onmiddellijk af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven