noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Snij de stronken witlof in grove stukken.
-
Stoof het witlof en de ui kort aan in 1 el olijfolie.
-
Voeg de bloemkoolroosjes en de bouillon toe. Breng aan de kook en laat ± 20 min zachtjes koken tot de bloemkool gaar is.
-
Mix de soep met een staafmixer en kruid met peper en zout.
-
Snij de chorizo in fijne reepjes en bak kort aan in 2 el olijfolie samen met de zaden, de pitten, de noten en het paprikapoeder.
-
Werk de soep af met de gebakken chorizocrumble.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven