Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het witlof van 2 stronkjes zeer fijn.
-
Snij de gekookte en gerookte zalm zeer fijn.
-
Meng de zalm onder het witlof.
-
Snij de appel in kleine blokjes.
-
Meng met de zure room en kruid met peper en viskruiden.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Meng de peterselie onder de zure room.
-
Voeg de garnalen toe, maar hou een beetje over voor de afwerking.
-
Meng alles onder elkaar.
-
Trek de blaadjes van het laatste stronkje los en verdeel de zalm-garnaalmengeling erover.
-
Schik de blaadjes op een bord en werk elk witlofblaadje af met enkele granaatappelpitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven