Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig het witlof. Stoof het gaar in wat boter met water en citroensap. Haal het gestoofde witlof uit de pot en laat uitdruppen. Laat afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Draai elk witlofstronkje in een sneetje kaas*.
-
Draai vervolgens in een sneetje ham en omwikkel volledig met het bladerdeeg.
-
Leg de witlofrollen op bakpapier op de rooster. Zo wordt het bladerdeeg krokant.
-
Bak gedurende 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer warm.*Je kan ook een kaassaus maken, die laten afkoelen en gebruiken in plaats van sneetjes kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven