Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn. Pel de ui en snij in halve ringen.
-
Verhit wat boter in een kookpot. Bak de ui en look glazig.
-
Blus met 2 l water en breng aan de kook met de bouillonblokjes en kippenbillen. Laat 30 min koken.
-
Reinig de prei en snij het wit van de prei in halve ringen.
-
Borstel de grotchampignons schoon, verwijder het vuile uiteinde en snij in dunne schijfjes.
-
Snij de witte kool in fijne reepjes. Dat gaat makkelijk met een dunschiller.
-
Schil de aardappelen en snij in dobbelstenen.
-
Schep de kippenbillen uit de soep en roer de aardappelblokjes, prei, champignons en kool erdoor en laat 15 min koken.
-
Pluk het kippenvlees van de bouten.
-
Snij de rookworst in schijven van 1 cm.
-
Voeg de rookworst samen met het kippenvlees en de culinaire room toe aan de soep en laat nog 1 min koken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met gemalen kaas en serveer met brood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven