Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in niet al te kleine stukken. Pel de ui en snipper fijn.
-
Schil de wortelen en snij in plakjes.
-
Verwijder de harde kern uit de savooi. Snij de bladeren in reepjes. Spoel ze en laat uitlekken.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een ruime pan en stoof hierin de uisnippers. Voeg de koolreepjes toe en laat ze slinken.
-
Voeg wortelplakjes en een bodem water toe. Verkruimel de bouillonblokjes erover. Dek de pan af en laat op een zacht vuur sudderen.
-
Voeg, als de wortelen bijna gaar zijn, de uitgelekte kikkererwten en aardappelblokjes toe. Breng op smaak met peper en zout. Dek de pan af.
-
Leg de worsten er na 40 minuten bij en laat doorwarmen.
-
Serveer met de pot mosterd ernaast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven