noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan en hak ze fijn.
-
Schil de aardperen en snij ze in fijne plakjes of blokjes.
-
Bak ze beetgaar in boter en kruid royaal met versgemalen peper en zeezout.
-
Snij de peterselie fijn.
-
Pel en snipper de sjalotten en look fijn.
-
Verwarm een flinke scheut olijfolie in een pot met dikke bodem. Fruit de sjalotjes en look zonder ze te laten kleuren.
-
Roer de rijst erdoor tot de korrels glanzen en overgiet met de wijn. Roer tot de wijn volledig opgenomen is en voeg een pollepel warme bouillon toe.
-
Laat de rijst de bouillon zachtjes kokend opnemen, alvorens een nieuwe schep toe te voegen.
-
Roer af en toe en ga verder tot alle bouillon opgebruikt is.
-
Proef de risotto, hij moet nog een beetje ‘beet’ hebben maar toch romig en niet te droog zijn.
-
Meng er een klontje boter en ¾ van de aardpeer door. Kruid met versgemalen peper en zout.
-
Schep de Parmezaanse kaas erdoor.
-
Werk af met de aardpeer, hazelnoten en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven