Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de harde nerven uit de savooibladeren en het blad in fijne reepjes.
-
Schaaf de witte kool fijn. Schil de wortelen en aardappelen. Snij beide in kleine blokjes.
-
Snij de courgettes in blokjes en de selderstengel in stukjes.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een ruime pan. Stoof hierin de uisnippers. Voeg selderstukjes, wortel- en aardappelblokjes en looksnippers toe. Laat enkele minuten stoven. Voeg tijm, salie, peterselie en laurier toe en overgiet met kippenbouillon.
-
Roer de tomatenpuree erdoor en breng aan de kook.
-
Voeg de courgetteblokjes en witte kool erbij en laat garen.
-
Blancheer intussen de savooireepjes beetgaar in licht gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water zodat ze mooi groen blijven
-
Spoel de witte en rode bonen. Laat ze uitlekken en voeg bij de soep. Laat de soep doorwarmen en breng op smaak met peper en zout.
-
Schep de savooireepjes er door. Verdeel de soep over kommen en werk af met ½ koffielepeltje pesto en Parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven