Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de walnoten in een pan met antiaanbaklaag, laat dan afkoelen. Wrijf de vliesjes eraf met een propere doek en hak grof.
-
Snij het bovenste gedeelte van de kropjes witlof af en hou opzij. Verwijder het harde gedeelte onderaan en snij de rest van het witlof in reepjes.
-
Smelt de boter in een pot en stoof het witlof enkele min. Kruid met peper en zout, blus met witte wijn en laat de alcohol verdampen. Roer de room erdoor en breng aan de kook. Snij de taleggio in blokjes en voeg bij de room. Haal de pot van het vuur en laat de kaas smelten onder het deksel.
-
Breng een grote pan licht gezouten water aan de kook en laat de gnocchi erin glijden. Kook zoals aangegeven op de verpakking. Schep ze met een schuimspaan uit het water, laat uitlekken en voeg bij de saus.
-
Breng de apart gehouden witlofblaadjes op smaak met olijfolie, peper en zout.
-
Schep de gnocchi in een voorverwarmde serveerschaal. Werk af met blaadjes witlof en bestrooi met noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven