Selder , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de spitskool fijn. Doe een klont boter in een gietijzeren pot en schep ½ van de spitskool erbij. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verdeel ½ van de spekblokjes erover en voeg daarna de resterende spitskool en spekblokjes toe. Leg enkele plakjes boter erover en kruid. Dek de pot af en zet 1 u in de oven.
-
Breng een ruime pot water aan de kook en blancheer de bloemkool. Beboter de bloemkool, kruid met peper, zout en nootmuskaat, en laat verder garen in de oven.
-
Schil de knolselder en pastinaken en snij in partjes. Bestrijk met olie, kruid met peper en zout, en gaar in de oven.
-
Schik de verschillende groenten op een serveerschotel en zet samen met de hoofdschotel op tafel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven