Allergenen

noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Beboter en bebloem de bakvorm. Schik 1 vel kruimeldeeg erin.

  2. Maak een vanillepudding met het puddingpoeder, de suiker en de melk, zoals aangegeven op de verpakking. Weeg hiervan 200 g en zet aan de kant.

  3. Meng de boter met het amandelpoeder, de bloemsuiker en de bloem.

  4. Voeg hierbij de 200 g pudding en giet er een scheutje calvados* bij.

  5. Schil de appelen en snij in grove stukken. Meng samen met de rozijnen en de walnoten onder het beslag.

  6. Verwarm de oven voor op 160°C.

  7. Schik alles op de taartbodem en werk af met reepjes kruimeldeeg.

  8. Zet de bakvorm in de voorverwarmde oven en bak gedurende 1 u 15 min.

  9. Haal de taart uit de oven en bestrooi met bloemsuiker terwijl ze nog warm is.*Kan evengoed zonder calvados.