noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Beboter en bebloem de bakvorm. Schik 1 vel kruimeldeeg erin.
-
Maak een vanillepudding met het puddingpoeder, de suiker en de melk, zoals aangegeven op de verpakking. Weeg hiervan 200 g en zet aan de kant.
-
Meng de boter met het amandelpoeder, de bloemsuiker en de bloem.
-
Voeg hierbij de 200 g pudding en giet er een scheutje calvados* bij.
-
Schil de appelen en snij in grove stukken. Meng samen met de rozijnen en de walnoten onder het beslag.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Schik alles op de taartbodem en werk af met reepjes kruimeldeeg.
-
Zet de bakvorm in de voorverwarmde oven en bak gedurende 1 u 15 min.
-
Haal de taart uit de oven en bestrooi met bloemsuiker terwijl ze nog warm is.*Kan evengoed zonder calvados.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven