Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de groenten en aardappelen en snij ze in gelijke stukken.
-
Bak in een grote pot met boter de kippenbouten aan beide kanten bruin. Kruid met peper, zout en de andere kruiden.
-
Voeg het water, bouillonblokje en de groenten bij de kip. Kruid nogmaals met peper en zout.
-
Zet het deksel op de pot en laat 45 min op een zacht vuurtje sudderen tot de kippenbouten en de groenten gaar zijn.
-
Hak de gezouten noten in stukjes en strooi over de winterragout.
-
Tip: deze wintergroenteragout smaakt nog beter de dag erna.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven