Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij grof. Pel de look en snij in plakjes.
-
Borstel de champignons schoon en snij de grote exemplaren doormidden.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Verhit de boter in een gietijzeren pot en bak het vlees in porties rondom bruin. Schep het vlees uit de pot en hou opzij.
-
Bak de champignons goudbruin en haal uit de pot.
-
Roerbak de uien, spekreepjes en lookplakjes in het braadvet. Roer de tomatenpuree erdoor en laat even meebakken. Blus met cognac, rode wijn en wildfond. Roer de mosterd erdoor.
-
Voeg de tijm, laurier, veenbessen, champignons, het vlees en het vrijgekomen vocht weer toe. Kruid met peper, zout en goulashkruiden en breng aan de kook.
-
Dek de pot af en zet 1 u 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal het deksel eraf en roer de ragout stevig door elkaar. Voeg indien gewenst room toe en zet het deksel er half op.
-
Zet nog 1 u 30 min in de oven zodat de saus kan inkoken en het vlees botermals wordt. Kruid met peper en zout.
-
Serveer met gefrituurde Pom’Pins of kroketjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven