noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst en de Ebly apart gaar, volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Schep samen in een grote kom.
-
Rooster de noten en zaden enkele minuten in een droge koekenpan op een middelhoog vuur. Voeg bij de rijst.
-
Rasp 1 courgette grof en knijp het overtollige vocht eruit. Snij de andere courgette in de lengte doormidden en vervolgens in flinterdunne plakjes. Voeg bij de rijst.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes en schep door de rijst.
-
Meng de dressingingrediënten door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep samen met de verse munt door de salade.
-
Pel de avocado en snij in plakjes. Schep ze voorzichtig door de salade en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven