Wildburger met curry, gembercompote en kweepeerjam
Gluten , Lactose , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snij in fijne ringen. Snij de gember in stukjes. Bak de sjalotten, gember en curry goudbruin in een scheutje olijfolie op een halfhoog vuur.
-
Verwarm de kweepeerjam in een steelpannetje. Verkruimel de gorgonzola erover, laat smelten en meng.
-
Snij het vel van de wildfilets in. Bestrooi de filets met fleur de sel en bak ze aan de velkant 10 min krokant in olijfolie.
-
Snij de broodjes horizontaal doormidden en rooster de snijvlakken onder de ovengrill.
-
Bestrijk de onderste helft van de broodjes met de gembercompote. Leg daarop het vlees en schep er een beetje kweepeerjam met gorgonzola over.
-
Werk af met rucola en dek af met de bovenste broodhelften.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven