Eieren , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vet de muffinvorm in met 1 el zachte boter.
-
Klop de eieren, de zachte boter en de suiker luchtig op.
-
Smelt de chocolade in de melk in een pan en voeg bij het opgeklopte beslag.
-
Meng het bakpoeder en snuifje zout met de bloem. Zeef de bloem en meng onder het beslag.
-
Leg 1 el beslag in elke holte van de muffinvorm. Strijk glad met een lepel.
-
Bak 10 min op 180°C.
-
Laat afkoelen en haal uit de vorm.
-
Wrijf de muffinvorm opnieuw in met zachte boter en herhaal met het resterende beslag.
-
Crème au beurre: klop de zachte boter luchtig op tot de boter wit ziet zoals zalf. Meng de pindakaas en in stukjes gesneden banaan eronder.
-
Smeer wat crème tussen 2 koekjes met een minipaletmes.
-
Duw een beetje op de whoopies zodat ze blijven staan.Door de whoopies in een muffinvorm te bakken, krijg je een holte tussen de 2 koekjes om op te vullen met de crème, en heb je dikkere whoopies.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven