Vis en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de gember in fijne stukjes en voeg ze bij het limoensap. Snij de korianderblaadjes in reepjes.
-
Spoel het zeewier, dat bij de oesters zit, onder heet water. Zo kleurt het mooi groen. Verdeel over gekoelde borden.
-
Open de oesters en schik ze op het zeewier. Leg een partje limoen in het midden.
-
Schep een koffielepel met gember en koriander gekruid limoensap in elke oester. Werk af met viseitjes en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven