Schaaldieren , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de asperges en verwijder het houterige uiteinde. Snij de asperges in 3 à 4 cm lange stukken.
-
Breng de bouillon aan de kook, kruid met versgemalen peper en zout. Kook de aspergestukken net gaar. Schep ze eruit met een schuimspaan en hou warm.
-
Laat de vis ontdooien en snij de kabeljauwhaasjes in stukken. Pocheer kort in dezelfde bouillon. Schep de vis eruit en hou warm.
-
Voeg de room en een mespunt saffraanpoeder bij de bouillon, kruid bij met peper en zout en laat op een zacht vuur 30 minuten inkoken.
-
Hou enkele plukjes kervel apart en hak de rest fijn.
-
Voeg de asperges en de stukken vis bij de saus en roer de kervel erdoor.
-
Verdeel over voorverwarmde borden, werk af met grijze garnalen en enkele plukjes kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven